0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата

Английски език за техническите професии

Английски език за техническите професии

Каталожен №: G180278

Издателство: Просвета

Автори: Волфганг Бюхел

ISBN: 954-011-546-9

Година: 2004

Страници: 304

В наличност!
Цена нов: 
26,40 лв.

Описание на артикула:

Учебното помагало съдържа основни технически знания и комуникативни компетенции, които в общуването на чуждезик са решаващ критерий за успех на пазара на труда в условията на глобализация и разширяващо се международно сътрудничество.

Съдържанието е структурирано в 10 теми:

The new job

Office work

Information technologies

Mechanical engineering

Troubleshooting maintenance and warranties

Electrical engineering

Properties of materials and quality standarts (ISO)

Energy and the environment

Business trips

Finding a job in Europe.


Урочните единици във всяка тема съдържат разнообразни текстове и упражнения, свързани с професионалното всекидневие. Дадени са описания на инструменти и машини и техните функции.

Всяка тема завършва с граматични упражнения, които могат да се изпълняват избирателно. Граматичният обзор (Grammar Overview) в Приложението може да се използва за бързи справки.

Помагалото дава възможност за гъвкаво преподаване на учебното съдържание. Отделните уроци не се надграждат, а са автономни и могат да се разработват според нуждите на учащите се. Така този основен курс за техническите професии се превръща в идеално допълнение на общообразователните предмети, специфични за всяко учебно заведение.

Английски език за техническите професии е подходящо помагало за техническите професионални гимназии, специализираните технически училища, професионалните колежи и висшите учебни заведения с техническа насоченост, а също така за курсове по професионална езикова квалификация.

Нагоре