Zimmer frei, Ниво A1 - Учебник и учебна тетрадка по немски език + 3 CD

Zimmer frei, Ниво A1 - Учебник и учебна тетрадка по немски език + 3 CD

Каталожен №: G220189

Издателство: Langenscheidt

ISBN: 978-312-606-177-3

В наличност!
Цена нов: 
59,90 лв.

Описание на артикула:

Zimmer frei“ осигурява полезна информация за работещите в сферата на хотелиерството, която да помогне при посрещането на немскоговорящи гости. Учебникът е съчетан с учебната тетрадка в една книга. Първата част се състои от 8 урока, а втората съдържа разнообразни упражнения към всеки урок. 
Материалите в „Zimmer frei“ са разработени за учащи без начални познания по немски, като покриват нивото А1. Книжката е подходяща за класове в професионални училища или групи в хотелиерски курсове. Тя може да се използва самостоятелно или като допълнение към основния учебник по немски език. 
Основният фокус при учебния материал е върху задачите за слушане на текстове и диалози, така че учащите да развият уменията за слушане с разбиране и правилно произношение. 
Отделно се предлага книга за учителя. В нея са поместени транскрипциите на всички текстове и диалози от компактдиска за упражненията в учебната тетрадка. 
Всеки от уроците в учебника представя ежедневни ситуации, типични за работата в сферата на хотелиерството. За да придобият максимална представа за ситуациите в реалната среда много от упражненията в тетрадката са свързани със слушане на текстове, телефонни разговори и диалози, както и попълване на формуляри, характерни за работата на служителите на рецепция. 
Учебникът разполага с речник на всички думи и изрази, използвани в контекста на уроците. 

Към учебника са приложени и 3 компактдиска: 

 

  • CD 1 съдържа всички текстове и диалози за задачите от първи до четвърти урок в учебника

 

  • CD 2 е с необходимите аудиоматериали за упражненията от пети до осми урок в учебника

 

  • CD 3 е разработено за всички упражнения в учебната тетрадка, като сред аудиоматериалите са представени диалози с гости на хотела, телефонни разговори на рецепция и разговори при посрещане на гостите

Нагоре