Българско-италиански разговорник + CD

Българско-италиански разговорник + CD

Каталожен №: G180784

Издателство: Византия

Автори: Колектив

В наличност!
Цена нов: 
9,99 лв.

Описание на артикула:

Разговорникът е създаден, за да улесни пребиваването ви в Италия. Звукозаписът към него илюстрира най-употребяваните думи и изрази изречение по изречение - първо на български, после на италиански. Разговорът може да бъде полезен на всички начинаещи и на онези от вас, които владеят езика в някаква степен, но не познават разговорната реч. Преди всяка глава е поместено кратко тематично обяснение, което ви дава възможност да се ориентирате по-лесно, когато вече се намирате в Италия.
Информацията в разговорника е структурирана по теми, подредени по азбучен ред. Почти всяка глава съдържа обяснение на български език, отнасящо се до особеностите на съответната ситуация в Италия. Фразите са взети от живия разговорен език. Те са кратки, точни и много практични.
Участието на италианка в създаването на разговорника и нейното участие в звукозаписа са гаранция за автентичносттта на езиковия материал и достоверността на произношението. Приложена е и кратка граматика на италианския език, която ще ви помогне да направите начални стъпки в изучаването на езика.

Нагоре