Berliner Platz NEU 2 Lehr- und Arbeitsbuch + 2 CD - Учебник и тетрадка по немски език

Berliner Platz NEU 2 Lehr- und Arbeitsbuch + 2 CD - Учебник и тетрадка по немски език

Каталожен №: G200681

Издателство: Langenscheidt

ISBN: 978-312-606-039-4

В наличност!
Цена нов: 
51,90 лв.
Цена употребяван: 
36,33 лв.

Описание на артикула:

Учебната система е предназначена за учащи без начални познания по езика. В 4 нива, системата извежда до ниво В2 и подготвя за сертификатните изпити Start Deutsch и Zertifikat Deutsch. Одобрена е от МОН със Заповед РД№09-240/06.03.2012 г.

Новото издание улеснява навлизането в немския език с помощта на обновена визуална концепция, плавно въведение на граматиката и специален фокус върху развиването на уменията слушане и четене с помощта на интересни текстове и задачи. Всеки учебник включва 12 урока на актуални теми. Към всяка задача в учебника има съответна задача в учебната тетрадка.

Учебната система е богата на допълнителни материали, които са напълно достатъчни за пълноценен час по немски език и спестяват на учителите време в търсене и подбиране на подходящи материали.

Дивидито осигурява разнообразни ситуации от ежедневието и разнообразява учебния час. Книжката Intensivtrainer предлага допълнителни упражнения по лексика и граматика. Тетрадката с тестове осигурява подготовка за сертификатните изпити.

Ръководството за учителя съдържа подробни насоки за работа.

Допълнителни екстри са книжката Treffpunkt D-A-CH с разнообразни тестове и упражнения за немскоговорещите страни. Книжката Treffpunkt Beruf упражнява важни професионални умения. Interaktive Tafelbilder осигуряват разнообразни идеи за дискусии в час и забавни упражнения. Дискът включва учебника и тетрадката заедно с аудиозаписите.

Моля, имайте предвид, че е възможно употребяваните екземпляри да не съдържат допълнителните приложения и дискове към тях.

Нагоре