Das neue Deutschmobil 3, ниво B1 - Тестове по немски език

Das neue Deutschmobil 3, ниво B1 - Тестове по немски език

Каталожен №: G150244

Издателство: Klett

ISBN: 978-312-676-148-2

В наличност!
Цена нов: 
28,90 лв.
Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула:

Популярната в цял свят учебна система в три нива (А1–В1) е с доказани качества и подготвя за ZD für Jugendliche. Системата осигурява 100–120 учебни часа на ниво и е одобрена от МОН със Заповеди №РД 09-09/05.03.2007 г., №РД 09-09/05.01.2005 г.

 Материалът се представя на малки порции, допълнен и разнообразен от много упражнения и игри. Постепенното въвеждане на нови техники и начини за учене, съобразени с различните типове учащи, подтикват учениците към самостоятелно учене. Граматичният материал е представен в ситуации от ежедневието, а граматичните комикси в края на всеки урок осигуряват допълнителен тренинг и преговор.

 На безплатните дискове към учебника има оригинални записи на всички текстове и диалози от учебника, фонетични упражнения и др.

 Работната тетрадка включва многобройни упражнения и задачи, които въвеждат във формата на сертификатните изпити на това ниво, както и лично езиково портфолио.

 В допълнение към учебника има тетрадка с тестове и тетрадка-речник. С тяхна помощ учениците не само овладяват по-целенасочено лексиката, но и могат да правят системни проверки.

Ръководството включва насоки към уроците, текстовете за слушане, отговори на упражненията в учебника, тетрадката и към тестовете, както и материали за фотокопиране.

 

Нагоре