Deutsch hautnah, 9 Klasse intensiv - Учебник по немски език + 3 CD

Deutsch hautnah, 9 Klasse intensiv - Учебник по немски език + 3 CD

Каталожен №: G150017

Издателство: Понс

ISBN: 978-954-344-084-9

В наличност!
Цена нов: 
29,90 лв.
Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула:

Deutsch hautnah е учебна система за ученици с добри основни познания и се препоръчва в 9-ти клас на профилираните паралелки и училищата с интензивно изучаване на немски език, като надгражда ниво В1 и извежда до ниво В2 от Общата европейска езикова рамка. Разработена е като продължение на учебната система Direkt, но може да се използва и самостоятелно за учащи, които искат да систематизират познанията си и да положат основа за преминаване към ниво В2.

Одобрена е от МОН със Заповед №РД 09-346/02.03.2011 г.

Учебната система е разработена на базата на комуникативния подход. С оригинални текстове на разнообразни теми с нарастваща сложност се отработват различните техники за уменията слушане и четене с разбиране, както и писане и говорене. Включва 12 урока на теми, съобразени с интересите на учениците. Всяка тема е разработена така, че да развива специални техники за четирите умения.

Уроците имат за цел да опреснят вече придобитите познания на учениците и да разширят езиковия им запас като същевременно развива четирите умения. Темите едновременно са близки до ежедневието на учениците и разширяват мирогледа им като ги учат на толерантност и любознателност и ги запознават отблизо с немската култура и начин на живот. Сред основните теми са "Младите хора днес", "Социални отношения", "Светът около нас", "Опазване на околната среда", "Наука и техника".

Моля, имайте предвид, че е възможно употребяваните екземпляри да не съдържат допълнителните приложения и дискове към тях.

 

Нагоре