English for You 2 - Учебник по английски език за 8 клас

English for You 2 - Учебник по английски език за 8 клас

Каталожен №: G170674

Издателство: Просвета

Автори: Красимира Рангелова, Карла Мескил

ISBN: 978-954-012-303-5

Година: 2009

Страници: 168

В наличност!
Цена нов: 
19,00 лв.
Цена употребяван: 
13,30 лв.

Описание на артикула:

Учебният комплект ENGLISH for YOU 2 (нива A1-А2 според Общата европейска езикова рамка) е предназначен за учениците от 8. клас с интензивно изучаване на английски език.

Учебникът съдържа седем тематично и граматично обособени модула. Всеки модул е съставен от пет раздела: Zoom in on Listening, Zoom in on Grammar, Zoom in on Reading, Zoom in on Vocabulary, Zoom in on Writing. Независимо че фокусът е върху конкретно езиково умение, във всеки раздел се развиват интегрирано всички езикови умения – от слушане към говорене, от четене към писане. Четирите езикови умения се затвърдяват чрез задачи и упражнения с внимателно степенувана прогресия на сложност. Организацията на учебния материал дава възможност за плавен преход от контролирана езикова практика към свободна комуникация по изучаваните теми. В учебника са разработени целенасочено различни типове сертификатни упражнения, които подготвят учениците за бъдещи изпити и изграждат умения за работа с такъв вид задачи.

В края на учебника са включени следните езикови файлове: Project Work – задачи за създаване на проекти по изучаваните теми, Write Smart – обобщение на типовете задачи за писане, стратегии за писане и образци, Grammar at a Glance – обобщение на изучения граматичен материал, Wordlist – двуезичен речник на изучаваните думи с транскрипция на изговора на думите, както и Audioscript, който съдържа текстовете на звукозаписите.

 

Нагоре