Geni@l klick, Ниво A1 – DVD по немски език

Geni@l klick, Ниво A1 – DVD по немски език

Каталожен №: G220374

Издателство: Langenscheidt

ISBN: 978-312-606-290-9

В наличност!
Цена нов: 
46,90 лв.

Описание на артикула:

Учебната система за начинаещи в три нива покрива нива А1–В1 от Общата европейска езикова рамка и подготвя учащите за изпитите Fit in Deutsch и Zertifikat Deutsch. Одобрена от МОН със Заповед №РД 09-09/05.01.2005 г.

Ясната структура на учебника осигурява плавен напредък. Темите и текстовете са допълнени от разнообразни снимки, които онагледяват света на учениците. Всеки урок в учебника и работната тетрадка е разположена на 8 страници. Упражненията в работната тетрадка кореспондират със задачите в учебника и са лесни за ориентиране.

Многобройните упражнения за правоговор, активно говорене и повтаряне стимулират учениците да използват активно езика. След всеки 4 урока следва преговорен раздел. Приложението включва преглед на граматиката от учебника.

Към части 1 и 2 е разработен специален 30-минутен видеоматериал, който може да се използва според нуждите на учителя. Задачите към видеоматериала са поместени в преговорните раздели.

Интерактивният DVD-ROM осигурява материалите от учебника, тетрадката, видеоматериалите, аудиозаписите, насоките за учителя, интерактивни упражнения, отговори и др. – удобен начин да работите в час и да използвате материалите според нуждите си – бързо и лесно.

Нагоре