Hello! - Учебник по английски език за 7 клас

Hello! - Учебник по английски език за 7 клас

Каталожен №: G170648

Издателство: Просвета

Автори: Десислава Петкова, Емилия Колева

ISBN: 978-954-012-866-5

Година: 2014

Страници: 148

В наличност!
Цена нов: 
16,00 лв.
Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула:

Учебникът съдържа дванадесет урока, включени в четири тематично и функционално обособени модула. В края на всеки модул са предвидени преговорен урок под формата на тест, урок „Забавни страници” (Fun Time) с културологична информация, песни и игри, както и един проект. В края на учебника са включени поурочен английско-български речник, списък с използваните термини, списък с неправилните глаголи и кратко представяне на изучената граматика на български език (Language Summary).

Всеки урок в учебника развива и четирите езикови умения. Новият материал се въвежда чрез диалози и текстове от различни жанрове, близки до интересите на учениците. Това създава комуникативна среда, чрез която учениците участват активно в учебния процес.
Новото, преработено издание на „HELLO!” за 7. клас е съобразено с препоръките и забележките на учителите и съдържа изменения, свързани с учебния материал. Преработката се състои в няколко основни промени:

- В учебника вече не се пише.
- Материалът в граматичната рубрика е улеснен – от учениците вече не се очаква да формулират правилата сами, защото са попълнени в учебника. За сметка на това се обръща повече внимание на упражняване на новия граматичен материал.
- Част от илюстрациите и текстовете са осъвременени, за да бъде светът на „HELLO!” по-близък до този на съвременния седмокласник и да е в съответствие с интересите му.
- В раздела Language Summary са добавени обяснения и примери на някои граматични единици.
- Добавен е и нов, пети проект, свързан с емблематични забележителности във Великобритания. В случай че учителите разполагат с време, могат да използват колажа от снимки за различни видове дейности. В книгата за учителя са поместени няколко предложения за работа по проекта и нужната на учителите информация.

Нагоре