Книга за учителя по история и цивилизации за 5. клас (по новата програма)

Книга за учителя по история и цивилизации за 5. клас (по новата програма)

Каталожен №: 290856

Издателство: Булвест 2000

Автори: Виолета Стойчева, Кина Котларска

ISBN: 978-954-180-963-1

Година: 2017

Страници: 124

В наличност!
Цена нов: 
5,00 лв.

Описание на артикула:

Книгата за учителя по история и цивилизации за 5. клас съдържа ценни съвети за организиране на цялостната работа на учителя – от подготовката на урока и провеждането на часа до оценяването на знанията и компетентностите на учениците. Тя предлага методически насоки и примерни разработки на уроците, които целят да се улесни процеса на разбиране на учениците и да се олекоти овладяването на учебното съдържание.

Тя осигурява на учителя комфорт и условия за динамика на урока дори при липса на техническо оборудване. В нея е поместено примерно годишно разпределение на учебното съдържание, което включва използваната от авторите педагогическа технология при разработването на уроците.

Книгата за учителя подпомага оценяването на знанията и компетентностите на учениците чрез разнообразни варианти на тестови задачи за входно и изходно равнище, както и към всеки от разделите на учебника. За улеснение на учителя авторите са приложили модел за спецификация на тестовите задачи и скала за оценяване на постиженията на учениците.

Тя ще ви помогне да постигнете високи резултати в обучението по история и цивилизации, както и да прилагате иновативни педагогически идеи и практики.

Нагоре