Комплект от три помагала от поредицата "Немо. Математически приключения и пътешествия"

Комплект от три помагала от поредицата "Немо. Математически приключения и пътешествия"

Каталожен №: 280265

Издателство: БГ Учебник

Автори: Колектив от СМГ

Година: 2016

Страници: 136 + 148 + 164

В наличност!
Цена нов: 
36,00 лв.

Описание на артикула:

НЕМО. Математически приключения и пътешествия е поредица от три помагала по математика, предназначени за учениците от 2. до 4. клас. Всяко от изданията представлява учебно помагало и работна тетрадка и е предназначено за ученици с интерес към математиката. Поредицата е разработена от група преподаватели от Софийската математическа гимназия, като всички задачи са апробирани по време на курсовете по математика за съответния клас в СМГ. 

Учебният комплект може да се използва в часовете за свободноизбираема и задължителноизбираема подготовка, както и в различни извънкласни форми и занимания. Текстовете и задачите обогатяват математическата култура, развиват логическото мислене и изграждат умения за решаване на нестандартни математически задачи, включително задачи с повишена трудност и такива от математически състезания, олимпиади и конкурси.

Автори на поредицата са: Илиана Цветкова, Валерия Панделиева, Детелина Найденова, Елена Киселова, Елена Станчева, Елза Тодорова, Линка Минчева, Мариана Тодорова, Мария Томова, Надя Кръстева, Петя Тодорова, Румяна Караджова, Явор Минков.

Нагоре