Netzwerk, Ниво B1 – Учебна тетрадка по немски език + 2 CD

Netzwerk, Ниво B1 – Учебна тетрадка по немски език + 2 CD

Каталожен №: 280694

Издателство: Langenscheidt

ISBN: 978-312-605-004-3

В наличност!
Цена нов: 
35,90 лв.

Описание на артикула:

Учебната система за младежи и възрастни в 3 нива извежда до ниво В1 и подготова за сертификатния изпит Zertifikat Deutsch als Fremdsprache.

Отличителна черта на учебната система е включването на новите медии – дизайн, разнообразни теми и текстове, както и задачи, осъществяват връзката с дигиталния свят. Работейки със системата, учащите бързо постигат нивото, на което да могат да общуват, благодарение на специалния фокус върху представянето на лексиката и граматиката, допълнени от разнообразни задачи и комуникатвни упражнения. Важни аспекти на разговорния език се предават и систематизират в самото начало.

Видеоматериалите са включени в учебника, но се използват по желание.

Учебната система се предлага в два варианта – в 3 части (по 1 към всяко ниво) и в 6 части (по 2 към всяко ниво). Вариантът в 6 части съвместява учебника и работната тетрадка в 1 книжно тяло.

Работата с учебника и тетрадката е лесна и удобна, тъй като задачите си кореспондират. Специалните уроци за преговор предоставят и културна информация, а в тетрадката са поместени и задачи по модела на сертификатния изпит.

На DVD-то са записани клипове към всеки урок, които са тематично и езиково свързани, допълнени от задачи.
Интерактивният DVD-ROM осигурява разнообразни материали за пълноценен модерен час. Включва учебник, тетрадка, аудио и видеоматериали и допълнителни материали за работа.

Ръководството за учителя осигурява насоки и идеи за работа в клас.

Нагоре