Optimal, Ниво А2 - Учебник по немски език

Optimal, Ниво А2 - Учебник  по немски език

Каталожен №: G220231

Издателство: Langenscheidt

ISBN: 978-312-606-157-5

В наличност!
Цена нов: 
37,90 лв.

Описание на артикула:

В центъра на учебната система в 3 нива е поставено овладяването на уменията, необходими за достигане на ниво В1 и успешно полагане на сертификатните изпити Start Deutsch и Zertifikat Deutsch.

В теми от ежедневието е показан животът на немскоговорещите страни. Граматичният материал е представен на принципа събирам – подреждам – систематизирам, като позволява на учащите сами да извеждат правилата и да ги упражняват със задачите в работната тетрадка.

Всеки урок е допълнен от специални рубрики, посветени на овладяването на лексиката, граматиката и правоговора. Стимул за учащите да работят допълнително по темата са поместените във всеки урок линкове за материали в интернет.

Работната тетрадка включва по 1 страница с упражнения към всяка страница от учебника, както и примерен сертификатен тест на Start Deutsch.

Допълнителната книжка с тестове (към всяко ниво) и книжката Intensivtrainer (към всяко ниво) осигуряват безброй възможности за преговор и затвърждаване на наученото. Книжката Fertigkeitstrainer А1–В1 тренира уменията, необходими за изпитите на всяко ниво и осигурява съвети към отделните компоненти. Учащите могат самостоятелно да учат лексиката с помощта на Audiotrainer.

Ръководството за учителя включва насоки за работа и допълнителни материали на CD-ROM към ръководството.

 

Нагоре