Passwort Deutsch 1, ниво A1 - Ръководство за учителя

Passwort Deutsch 1, ниво A1 - Ръководство за учителя

Каталожен №: G150313

Издателство: Klett

ISBN: 978-312-675-912-0

В наличност!
Цена нов: 
19,90 лв.

Описание на артикула:

Passwort Deutsch е съобразен с изискванията на Общата европейска езикова рамка и води от ниво А1 до ниво В1. Последната част на системата подготвя за успешно полагане на изпита Zertifikat Deutsch и е мост към средното ниво.

Всяка част съдържа материал за около 80 учебни часа. Учебната система включва всичко необходимо за успешно обучение по немски език – учебник и тетрадка в едно, тетрадка-речник, аудиоматериали и безплатни онлайн компоненти.

Първата част на учебника включва 6 урока по 12 страници с всички необходими текстове и задачи за часа по немски, а втората – упражнения към всеки урок за затвърждаване, разширяване и обобщаване на наученото в клас, подходящи и за домашна работа или преговор. Немскоезичните страни и региони са представени от различни гледни точки чрез интересни автентични текстове и богата допълнителна информация.

Практичното ръководство помага на учителя да подготви бързо и ефективно интересен час по немски език – методически съвети, тестове, допълнителни материали и упражнения, предложения за проекти и много други. Автентични аудиоматериали и тетрадка речник с думите от уроците в контекст допълват цялостта на системата. Насладете се на работата с тази наистина уникална и ефективна система.

Новото издание Passwort Deutsch в 5 части е с преработено и актуализирано съдържание, обновен дизайн, повече културна информация и допълнителни упражнения. Плавната прогресия и разнообразните задачи, както и интересните теми, заредени с много чувство и положителни емоции, ангажират учениците и работят за ефективен час по немски. Подготвя за изпитите Start Deutsch 1 und 2, Zertifikat Deutsch.

Нагоре