Absehen, ansehen... Was nun?

Absehen, ansehen... Was nun?

Каталожен №: G130230

Издателство: Коала прес

Автори: Илияна Мавродиева, Румяна Янкова

ISBN: 978-954-945-528-1

Година: 2008

Страници: 336

В наличност!
Цена нов: 
9,60 лв.
Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула:

Помагалото Absehen, ansehen ... Was nun? е предназначено за напреднали в изучаването на немски език – нива B2 и C1 от Общата европейска езикова рамка, както за ученици, така и за студенти и преподаватели.

Absehen, ansehen ... Was nun? съдържа производните на 30 от най-често употребяваните силни и слаби глаголи в немския език. Всеки тренировъчен комплекс се състои от теоретична и практическа част. В теоретичната част са разгледани по-голяма част от значе­нията на глаголите, а практическата част предлага разнообразни по вид упражнения с глаголите, както и с техни производни съществителни.

Absehen, ansehen ... Was nun? е подходящо както за работа в час, така и за самостоятелна подготовка. Отговорите на упражненията са поместени в отделно книжно тяло.

Absehen, ansehen ... Was nun? може да се използва за различни цели. Изучаващите немски език могат да се подготвят за различни видове изпити: зрелостни и кандидатстудентски изпити по немски език, изпити за немска диплома, както и за различни конкурси и олимпиади.

Нагоре