Матурата по немски език + CD

Матурата по немски език + CD

Каталожен №: G150902

Издателство: Колибри

ISBN: 9545293292

Страници: 256

В наличност!
Цена нов: 
12,00 лв.
Цена употребяван: 
8,40 лв.

Описание на артикула:

Настоящото помагало по немски език има за цел да отговори на появилата се нужда от материали за целенасочена подготовка за матурите по чужд език. Изданието предлага разнообразни текстове с упражнения за четене с разбиране, за попълване на липсващи думи или части от думи, за писане на резюме, задачи и теми за писмено изложение и текстове за слушане с разбиране.
При подбора на текстовете сме търсили актуални автентични материали, които да отговарят на интересите на младите хора. Ето защо препоръчваме това учебно помагало за обучавани над 16 годишна възраст.
Помагалото може да се използва както за работа в час така и за самоподготовка. Приложеният ключ с посочени точки за всяка отделна част и задача дават възможност всеки сам да провери как се е справил със задачите и да прецени на кои елементи би трябвало да обърне по-голямо внимание. Оценката за всяка една задача или елемент може да бъде изчислена като се умножи броят на получените точки по 6 и резултатът се раздели на съответния максимален брой точки.
Помагалото съдържа:
- текстове за развиване на умението за четене с разбиране;
- упражнения по лексика и граматика;
- теми за писмено изложение;
- текстове за развиване на умението слушане с разбиране;
- транскрипция на звукозаписите;
- ключ с верните отговори; - аудио CD с текстове към упражненията.

Нагоре