Технологии и предприемачество за 1. клас (по новата програма)

  • Тип: Нов
  • Издателство: Анубис / Булвест 2000 / Джуниър Ачийвмънт
  • Автори: Геновева Йотова, Дочка Кючукова, Емилия Паламаркова, Магданела Делинешева, Николай Цанев, Орхидея Делиева
  • ISBN номер: 978-954-181-005-7
  • Страници: 72
  • Година: 2017

В наличност

4,67 лв.
Добави в количката
Описание на артикула

Oдобрен със Заповед № РД09–1595/08.02.2017 г.

Учебникът съдържа 32 теми, които гарантират успешното реализиране на учебната програма. Осигурява отлични условия на ученика за  самостоятелност и активност в учебна дейност. Истински помощник за учителя в обучението.

Учениците се запознават с различни видове материали и различията между тях и получават знания за правилното и безопасно използване на инструментите, с които работят. Наред с усъвършенстване на уменията за работа с основни инструменти и материали учебникът включва овладяване на техническа и технологична грамотност, основана на съвременното технологично обучение. 
Новото в учебника е погледът към технологиите през перспективата на предприемачеството, което осмисля по нов начин практическите дейности и ги поставя в контекста на предприемаческо мислене и култура. Предприемачеството като раздел от учебното съдържание насърчава ученика да развива своята инициативност и способност да превръща идеите в действия.
Условия за доставка

Информация за условията на доставка - менажира се от админа CMS блок - Детайлна страница на продукт - условия за доставка

Условия за плащане

Информация за условията на плащане - менажира се от админа CMS блок - Детайлна страница на продукт - условия за плащане

Контакти

Контактна инфорамция в детайлна страница на продукт - менажира се от админа CMS блок - Детайлна страница на продукт - таб контакти