Тестови задачи по биология и здравно образование за 7 клас

Тестови задачи по биология и здравно образование за 7 клас

Каталожен №: G70277

Издателство: Просвета

Автори: Мария Кабасанова, Делка Карагьозова-Дилкова

ISBN: 978-954-012-141-3

Страници: 52

В наличност!
Цена нов: 
2,90 лв.

Описание на артикула:

Проверката на знанията на учениците чрез тестови задачи е практика в съвременното училище.Издателство „Просвета“ предлага за по-добра подготовка учебното помагало „Тестови задачи по биология и здравно образование за 7. клас“. Включени са 9 теми с по 10 изборни и 2 конструктивни задачи, както и тестови задачи за установяване на входящо и изходящо равнище по биология и здравно образование за 7. клас. Всички теми са разработени за две групи, като броят и трудността на задачите са равностойни.

Въпросите са свързани с утвърденото от МОН учебно съдържание по биология и здравно образование за 7. клас. При самостоятелна работа с помагалото учениците могат да контролират своите резултати чрез поместените в края. Учебното помагало има тренировъчен характер и едновременно служи за проверка и самопроверка на знанията през първата година, в която се изучава биология и здравно образование – в 7. клас

За авторите

Доц. д-р Мария Кабасанова и доц. д-р Делка Карагьозова-Дилкова са опитни автори на учебници и учебни помагала по човекът и природата и биология и здравно образование за 5., 6. и 7. клас на издателство „Просвета“. Тяхната професионална компетентност, както и отличното познаване на учебното съдържание по предметите в 5., 6. и 7. клас са гаранция за качествата на учебното помагало.

 

 

 

Нагоре