Мида, раковина и море

Мида, раковина и море

Каталожен №: G230002

Издателство: Анубис

Автори: Борислав Мирчев

ISBN: 978-954-426-995-1

Година: 2015

Страници: 28

В наличност!
Цена нов: 
6,00 лв.

Описание на артикула:

Представяме ви първата книжка от една нова, уникална поредица, предназначена за ваканционните дни на малките ученици от 1. до 4. клас.


„Мида, раковина и море“ не е само забавна книжка. Тя е оригинално съчетание на класическо печатно издание с модерни електронни ресурси. В нея ще намерите:

- детски стихотворения с морска тематика

- атрактивни предложения за изработване на приложни макети: морски фар, фрегата, хвърчило, сандъче за съкровища, приказна лагуна

- възможност за достъп до интерактивни игри и песни от всяко мобилно устройство или компютър

- покана за участие в конкурса „Моята лагуна“ с награди изненади

Увлекателните идеи за приложна дейност, съчетани с художествен текст и музика, са творческа провокация към ума, въображението и таланта на всяко дете. Автор на всички стихотворения е талантливият поет и композитор Борислав Мирчев. По някои от текстовете са създадени съвременни песни, които са много приятни за слушане и с удоволствие се запяват от децата. Песните са част от музикалния репертоар на любими детски вокални групи. Можете да ги чуете в специално създадения за ваканционната поредица сайт www.clubvakancia.com, а индивидуалния код за регистрация ще откриете в своята книжка.


„Мида, раковина и море“ е най-доброто предложение за неповторимо морско приключение на цялото семейство. Станете активни членове на нашия ваканционен клуб!

Нагоре