Комплект работни листове по човекът и обществото за 3 клас

Комплект работни листове по човекът и обществото за 3 клас

Каталожен №: G30140

Издателство: Булвест 2000

Автори: Румяна Кушева, Румен Пенин

ISBN: 978-954-180-801-6

Година: 2011

Страници: 52

В наличност!
Цена нов: 
5,00 лв.

Описание на артикула:

Този комплект работни листове е специално разработен с цел да създаде у малките ученици самочувствие и увереност, че могат успешно и трайно да овладяват учебното съдържание, предвиденото от програмата по човекът и обществото.
Във всеки работен лист са включени различни техники на учене. Те са насочени, от една страна, към устойчиво стимулиране на интереса към изучаваните теми за българското минало и за българската природа и от друга, към желанието за работа и удоволствието от преодоляването на първите срещнати познавателни трудности. 
Работните листове осигуряват възможност за кратко време в клас или вкъщи да се осъществяват разнообразни дейности, ориентирани към:

пълноценно усвояване на теми от учебното съдържание;

съсредоточаване върху ценности;

непрекъснато и забавно трениране на техники за запомняне на дати и за ориениране във времето и пространството с опори върху учебника и картите от атласа;

проучване на факти и тълкуване на изображения, за да се запомнят дати, за да се разберат понятия и да се изразяват предпочитания.

Работните листове и учебната тетрадка взаимно се допълват и осигуряват лекото овладяване на учебното съдържание в учебника.

 

Нагоре