Задачи за самостоятелна работа и самопроверка по математика за 3 клас

Задачи за самостоятелна работа и самопроверка по математика за 3 клас

Каталожен №: G220527

Издателство: Просвета

Автори: Катя Георгиева, Румяна Куманова

ISBN: 978-954-012-774-3

Година: 2014

Страници: 68

В наличност!
Цена нов: 
3,90 лв.

Описание на артикула:

Новата тетрадка за самостоятелна работа и самопроверка по математика за 3. клас предлага разнообразни задачи − аритметични, текстови, геометрични, като превесът е в зависимост от акцентите на проверявания материал. Начинът за представяне на решението също е различен  − изписване, допълване, решаване на тест или записване само на верния отговор. Включени са девет теми, всяка в два варианта, и един тест, разработен по новия формат за външно оценяване.
 Задачите са категоризирани по трудност чрез пчеличката, която носи различен брой кофички с мед. Максималният брой точки за всяка тема е 20 и с помощта на приложената скала те лесно се превръщат в цифрова оценка. По този начин се постига коректност при оценяването, учителят е изключително улеснен, а учениците сами установяват нивото на знанията си. Помагалото съдържа и  верните отговори на всички задачи.
За бързо успяващите ученици към всяка тема са предложени  допълнителни задачи с логическа или практическа насоченост, изискващи прилагане на знанията в по-нестандартни ситуации.

 

Нагоре