Тренировъчни тестове за самоконтрол и самооценка по български език и литература, математика, човекът и обществото, човекът и природата за 4 клас

Тренировъчни тестове за самоконтрол и самооценка по български език и литература, математика, човекът и обществото, човекът и природата за 4 клас

Каталожен №: G40220

Издателство: Слово

Автори: Елисавета Сергеева, Маргарита Цветанова, Маргарита Стефанова

ISBN: 978-954-439-888-0

Година: 2009

Страници: 128

В наличност!
Цена нов: 
4,00 лв.

Описание на артикула:

Учебното помагало "Тренировъчни тестове за самоконтрол и самооценка за 4. клас" съдържа 24 теста по учебните предмети български език и литература, математика, човекът и обществото и човекът и природата.

Всеки тест по математика, човекът и обществото и човекът и природата съдържа по 20 въпроса, на които са предложени по 3 отговора, един от които е верен. По български език и литература са предложени 15 тестови задачи с избираеми отговори и диктовка.

Решаването на тестовете се извършва върху бланки, които могат да се изрязват от книгата. Върху бланката със знак "х" се отбелязва предполагаем верен отговор. След попълване на отговорите се прави проверка с помощта на ключа на верните отговори, Пресмята се общия брой точки, като зе всеки верен отговор се дава по 1 точка. Максималният брой точки е 30.

Упражняването на учениците в решаването на тестове ще помогне за преодоляване на стреса при осъществяване на външно оценяване при приключване на началния етап на основната образователна степен - 4. клас.

 

Нагоре