Пробни тестове за външно оценяване по човекът и обществото 4 клас

 Пробни тестове за външно оценяване по човекът и обществото 4 клас

Каталожен №: G270590

Издателство: Педагог 6

Автори: Раинка Върбанова

ISBN: 78-954-324-123-1

Година: 2016

Страници: 48

В наличност!
Цена нов: 
4,00 лв.

Описание на артикула:

В тази книга са предложени 22 пробни теста по Човекът и обществото във формата за национално външно оценяване на МОН за 4. клас.
Те са разпределени в два равностойни варианта за:

         - входно ниво

         - всеки раздел от учебната програма

         - изходно ниво

както и

        - 2 финални теста за отлична подготовка

Дадено е точкуване на задачите и скала за преобразуване на точките в оценка. Равностойността на двата варианта и отделянето на тестовете от книгата позволяват употребата є за ефективен контрол и самоконтрол. Всеки от предложените тестове е апробиран и е с доказана висока ефективност при подготовката на четвъртокласниците.

 

ПРЕДГОВОР КЪМ ИЗДАНИЕТО

Това помагало има за цел да подпомогне целогодишната подготовка по Човекът и обществото за успешно представяне на НВО в края на 4. клас. То съдържа 22 теста по формата за НВО, базирани на изучения до конкретния момент материал. Предложени са по два теста за входно и изходно ниво, както и два теста за финална подготовка, които включват целия материал. Останалите тестове са по раздели и са съобразени с всички одобрени от МОН учебници. Те се предлагат в два равностойни варианта, което ги прави подходящи за контрол и оценка в края на всеки раздел.

Нагоре