0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата

Учебна тетрадка по география и икономика за 5. клас (по новата програма)

Учебна тетрадка по география и икономика за 5. клас (по новата програма)

Каталожен №: 270979

Издателство: Анубис

Автори: Антон Попов, Надежда Христова, Калина Милкова

ISBN: 978-619-215-011-2

Година: 2016

Страници: 64

В наличност!
Цена нов: 
5,50 лв.

Описание на артикула:

Учебна тетрадка към учебник по география и икономика за 5. клас.

Предложените в нея задачи и дейности улесняват усвояването, затвърдяването и прилагането на предвидените знания и умения по учебния предмет. Тя обхваща всички теми от учебното съдържание и е подходяща за работа в клас, за самоподготовка и изпълнение на домашна работа. Структурата на учебната тетрадка отговаря на съвременните изисквания за организиране на учебния материал, като дава възможности за активно включване на всеки ученик в учебния процес, за осъществяване на ефективни междупредметни връзки, за работа с различни източници на географска информация. 

Към всяка тема за нови знания е предвидено място за план на урока и за географски понятия. В края на тетрадката са представени уроците за дейност под формата на работни листове. Перфорацията на тези листове позволява да се отделят от книжното тяло и да се приложат в личното портфолио на ученика, както и да се осъществява индивидуален и групов контрол на постиженията. Предвидени са и тестове за входящ, текущ и изходящ контрол. 

Комплексният характер на учебната тетрадка осигурява ефективна работа на учителите и успешна подготовка на учениците по география и икономика. С използването й отпада необходимостта от друга работна тетрадка за часовете по предмета.

Нагоре