Български език за 6. клас (по новата програма)

Български език за 6. клас (по новата програма)

Каталожен №: 290502

Издателство: БГ Учебник

Автори: Иван Инев, Павлина Върбанова, Петя Маркова

ISBN: 978-619-187-019-6

Година: 2017

Страници: 120

В наличност!
Цена нов: 
16,00 лв.

Описание на артикула:

ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 12.00 ЛВ.

Учебникът е одобрен със Заповед № РД 09-3166/14.08.2017 г. на министъра на образованието и науката. Той е най-важната част от учебния комплект по български език за 6. клас на издателство „БГ Учебник“, който е разработен по новата учебна програма. Комплектът включва още:

• работни листове(учебна тетрадка);
справочни таблици;
книга за учителя.

В учебника са разработени всички теми от учебното съдържание и са включени предвидените в програмата езикови категории, които са разяснени на достъпен за шестокласниците език. Новите понятия се извличат от начален текст, което дава възможност учениците да бъдат максимално активни и сами да откриват езиковите явления. Основната информация е представена в карета и таблици, за да бъде по-лесно осмислена и овладяна. Интересните илюстрации подпомагат визуално възприемането на учебния материал и внасят забавен елемент в уроците.

Всяка урочна статия е разположена на разтвор и е последвана от задачи за упражнение, разположени също на разтвор. Това улеснява работата на учителите и учениците. Освен основните урочни статии, в учебника са включени задачи за начален преговор и обобщителни упражнения към всеки раздел, които са съчетани с текст за четене с разбиране.Нагоре