Тестови задачи по химия и опазване на околната среда за 7 клас

Тестови задачи по химия и опазване на околната среда за 7 клас

Каталожен №: G70312

Издателство: Просвета

Автори: Лена Недялкова, Йорданка Димова, Елена Гергова

ISBN: 978-954-012-127-7

Година: 2009

Страници: 48

В наличност!
Цена нов: 
3,90 лв.

Описание на артикула:

Учебното помагало е предназначено за подготовка на учениците по химия и опазване на околната среда в 7. клас. Съдържа 22 комплекта от по 10 тестови задачи с избираем отговор. Всеки вариант покрива материала, изучаван през учебната година по предмета. Чрез задачите се цели да се проверят основните знания за изучаваните химични вещества, процеси и закономерности. При самостоятелна работа с помагалото учениците могат да контролират своите резултати с помощта на поместените в края му отговори.

Учебното помагало има тренировъчен характер и едновременно служи за проверка и самопроверка на знанията по химия и опазване на околната среда в 7. клас.

За авторите
Д-р Лена Недялкова, доц. д-р Йорданка Димова и доц. д-р Елена Гергова са опитни автори на учебни програми, учебници и учебни помагала по човекът и природата за 5. и 6. клас и по химия за други класове. Тяхната професионална компетентност, както и отличното познаване на учебното съдържание по предмета в 7. клас са гаранция за качеството на учебното помагало.

 

Нагоре