Европейско средновековие - Помагало по история и цивилизация за 7. клас

Европейско средновековие - Помагало по история и цивилизация за 7. клас

Каталожен №: 280049

Издателство: Булвест 2000

Автори: Румяна Кушева, Цветана Чолова

ISBN: 978-954-18-0974-7

Година: 2016

Страници: 72

В наличност!
Цена нов: 
4,95 лв.

Описание на артикула:

Помагалото по Европейско средновековие успешно може да подпомогне процеса на преподаване на нови знания и тяхното усвояване от учениците в часовете по история и цивилизации през настоящата учебна година, когато обучението в 7. клас се провежда по старите учебници, в чието съдържание тази историческа епоха не е включена.
То ще неутрализира възникващите затруднения, защото предлага теми и съпътстващи хронологични таблици, които систематизират задължителната за учениците учебна информация. Чрез допълнителното ѝ изучаване те ще придобият всички необходими знания, умения и компетентности в края на прогимназиалния етап. Помагалото съдържа само теми за нови знания, обвързани с динамиката на политическите, културните и стопански процеси, които са залегнали в основата на европейската средновековна цивилизация.
Помагалото може да се използва както за работа в клас, така и за самостоятелна работа вкъщи. За ученици и учители то е ценен инструмент както при преподаването и овладяването, така и при оценяването на придобитите знания и умения.

Нагоре