Пробни изпити за отличен по български език и литература за 7 клас

Пробни изпити за отличен по български език и литература за 7 клас

Каталожен №: G220949

Издателство: Педагог 6

Автори: Марияна Стоянова, Валентина Райкова, Румяна Попова, Росица Русева, Кичка Трендафилова-Георгиева, Красимира Атанасова

ISBN: 978-954-324-111-8

Година: 2015

Страници: 112

В наличност!
Цена нов: 
8,00 лв.

Описание на артикула:

В настоящия сборник са предложени материали за 13 пробни изпита по Български език и литература във формата за външно оценяване и изпит за кандидатстване след 7. клас на МОН, които могат да се отделят от книжното тяло.
Изпитните варианти са съобразени с изучения учебен материал по месеци през текущата година и са разпределени, както следва:

 - по един пробен изпит за месеците СЕПТЕМВРИ, ОКТОМВРИ, НОЕМВРИ, ДЕКЕМВРИ И ЯНУАРИ;

- по два пробни изпита за месеците ФЕВРУАРИ, МАРТ, АПРИЛ И МАЙ.

Всички предложени пробни изпити са апробирани и са с доказана ефективност при подготовката на седмокласниците. Необходимо е използването им в условия, максимално близки до изпитните, за да имат висока резултатност. За всеки изпитен вариант трябва да се отделят 150 минути – 60 мин. за Модул 1 и 90 мин. за Модул 2. След това могат да се проверят резултатите и по дадената скала да се изчисли резултатът от изпита. Важно е да се придобие навик за концентрация, за организация на предоставеното за изпита време, за да се постигне максимален резултат.

Нагоре