English for You 4 - Тетрадка по английски език за 8 клас

English for You 4 - Тетрадка по английски език за 8 клас

Каталожен №: G170683

Издателство: Просвета

Автори: Николина Цветкова, Мария Методиева

ISBN: 978-954-012-309-7

Година: 2009

Страници: 148

В наличност!
Цена нов: 
12,00 лв.
Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула:

Работната тетрадка (Companion 4) упражнява, разширява и надгражда учебния материал, заложен в учебникаENGLISH for YOU 4 за 8. клас.

Структурата на тетрадката следва тази на учебника. Всеки раздел (без Zoom in on Listening) се състои от In Class (упражненията са предназначени за работа в клас и дават възможност за разширяване и систематизиране на материала) и On Your Own (упражненията са предназначени за самостоятелна работа, дават възможност за системен преговор на изучавания материал, изграждат умения за автономно учене и позволяват на учителя да планира учебния процес според нуждите и нивото на класа).

След всеки модул има Selftest, с който учениците самостоятелно проверяват как са усвоили преподадения в модула материал. В края на всеки тест учениците правят самооценка на знанията си (Now I know, Now I can). С преговорния урок Zoom Out (Revision) Module се затвърдяват езиковите знания и умения, заложени в модулите. За развиване на умението четене е включен разделът Join Our Reading Club – автентични и занимателни четива, с които се допълват темите в съответните модули.

Работната тетрадка завършва с раздела Listening Support, който съдържа част от текстовете за слушане към Zoom in on Listening.

 

Нагоре