Информационни технологии за 8 клас + диск

Информационни технологии за 8 клас + диск

Каталожен №: G80135

Издателство: Изкуства

Автори: Красимир Манев, Коста Гъров, Нели Манева, Бисерка Йовчева, Стефка Анева, Ангел Ангелов, Димитър Данаилов, Елена Тодорова, Красимир Харизанов, Петър Петров

ISBN: 978-954-946-348-4

Година: 2009

Страници: 124

Няма в наличност!
Нов:
няма в наличност
Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула:

Учебникът е предназначен за учениците, които ще изучават информационни технологии в часовете за задължителна подготовка в 8 клас. Дискът съдържа методически указания, примери, задачи за упражнение и приложения. Учебното помагало за 8 клас на издателство „Изкуства“ е последно от серията учебни помагала за задължителна подготовка по информационни технологии в основната степен на българското училище. Затова, в половината от разделите – Компютърни системи, Операционна система, Компютърни мрежи – новите знания са сравнително малко и тези раздели имат преговорен и обобщаващ характер. Новите знания са съсредоточени най-вече в разделите Архивиране на данни и Създаване и публикуване на Интернет сайт. Голямо внимание отново е отделено на темата Работа по проекти, за която в учебната програма за 8 клас е предвидено и най-много време.

Моля, имайте предвид, че е възможно употребяваните екземпляри да не съдържат допълнителните приложения и дискове към тях.

Нагоре