English for You 2 - Работна тетрадка по английски език за 9 клас

English for You 2 - Работна тетрадка по английски език за 9 клас

Каталожен №: G170716

Издателство: Просвета

Автори: Николина Цветкова, Мария Методиева

ISBN: 978-954-012-441-4

Година: 2011

Страници: 80

В наличност!
Цена нов: 
10,00 лв.
Цена употребяван: 
7,00 лв.

Описание на артикула:

Работната тетрадка (Companion 2) упражнява, разширява и надгражда учебния материал, заложен в ENGLISH forYOU 2 за 9 клас. Структурата на тетрадката следва тази на учебника.

След всеки модул има Selftest, с който учениците самостоятелно проверяват как са усвоили преподадения в модула материал, след което правят обобщена самооценка на знанията си чрез рубриките Now I know, Now I can, намиращи се в края на работната тетрадка в раздела My Portfolio. Преговорният урок Zoom Out (Revision) Module се състои от разделите Exam Corner: English in Use и Writing Corner. Предложените в тях сертификатни типове задачи като multiple choice cloze, open cloze, word formation, key word transformation, discursive essay обобщават и затвърдяват езиковите знания и умения, заложени в модулите. Разделът Project Work съдържа задачи, чиято цел е да се постигне по-нататъшно изграждане у учениците на междукултурни познания и създаване на умения за самостоятелно проучване и анализиране.
За развиване на умението четене е включен разделът Join Our Reading Club – автентични и занимателни четива, с които се допълват темите в съответните модули.

Работната тетрадка завършва с Listening Support, в който са включени част от текстовете за слушане към Zoom in on Listening.

 

 

Нагоре