English for You 2 - Учебник по английски език за 9 клас

English for You 2 - Учебник по английски език за 9 клас

Каталожен №: G170715

Издателство: Просвета

Автори: Красимира Рангелова, Карла Мескил, Дейвид Хил

ISBN: 978-954-012-439-1

Година: 2011

Страници: 148

В наличност!
Цена нов: 
19,00 лв.
Цена употребяван: 
13,30 лв.

Описание на артикула:

Учебният комплект ENGLISH for YOU 2 (ниво В2 според Общата европейска езикова рамка) е предназначен за учениците от 9 клас с интензивно изучаване на английски език. Продължение е на одобрената от МОМН успешна езикова система ENGLISH for YOU за 8 клас с интензивно изучаване на английски език.

Учебникът се състои от 6 тематично и граматично обособени модула. Структурата на модулите е същата като тази в учебника за 8 клас. Отделните раздели развиват интегрирано всички езикови умения — от слушане към говорене, от четене към писане. Това се постига чрез задачи и упражнения, внимателно степенувани по сложност. Осъществява се плавен преход от контролирана езикова практика към свободна комуникация по изучаваните теми. В учебника са разработени целенасочено различни типове сертификатни упражнения, които подготвят учениците за бъдещи изпити и изграждат умения за работа с такъв вид задачи.

В учебника са включени следните езикови файлове: Write Ahead – обобщение на типовете задачи за писане, стратегии за писане и образци, Grammar at a Glance – обобщение на изучения граматичен материал, Wordlist – двуезичен речник на изучаваните думи с транскрипция на изговора на думите, както и Audioscript, който съдържа текстовете на звукозаписите.

 

Нагоре