Комплект работни листове по литература за 9 клас

Комплект работни листове по литература за 9 клас

Каталожен №: G230253

Издателство: Булвест 2000

ISBN: 978-954-18-0941-9

Година: 2015

Страници: 200

В наличност!
Цена нов: 
8,00 лв.
Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула:

Комплектът работни листове по литература за 9. клас е предназначен да организира и активизира работата на учениците в часовете по литература и при самоподготовката им вкъщи. Предлага им технология за решаване на литературни задачи, чрез които се развиват уменията за анализ и за създаване на собствен текст. Задачите могат да се изпълняват както индивидуално, така и в екип. Помагалото дава възможност на деветокласниците по-задълбочено и пълноценно да усвояват предвиденото от програмата учебно съдържание, да придобиват и развиват собствения си опит като читатели и тълкуватели на художествен текст.
Помагалото съдържа 24 работни листа, обхващащи всички теми от програмата по литература за 9. клас – І равнище. Към всяка тема е предложена синтезирана важна научна информация, а задачите и упражненията са структурирани по трудност и групирани в следните рубрики: Да затвърдим и разширим знанията; Да разтълкуваме художествения текст; Да приложим наученото; Да дискутираме.
В помагалото са включени и 9 теста за проверка и оценка на знанията и уменията на учениците. Всяка задача е оценена с различен брой точки според степента ù на трудност. Приложени са верните отговори на тестовите задачи и примерна скала за превръщане на точките в цифрова оценка.

Нагоре