Как се пише? Справочни таблици по български език за 5. клас + видео клипове към всички уроци (по новата програма)

Как се пише? Справочни таблици по български език за 5. клас + видео клипове към всички уроци (по новата програма)

Каталожен №: 280031

Издателство: БГ Учебник

Автори: Павлина Върбанова, Петя Маркова, Таня Петрова

ISBN: 978-619-187-017-2

Година: 2016

Страници: 8 ламинирани + 24 видео клипа

В наличност!
Цена нов: 
9,90 лв.

Описание на артикула:

Автори на справочните таблици са Павлина Върбанова и Петя Маркова, а автор на сценариите на клиповете е Таня Петрова.

Ламинираните таблици са част от учебния комплект по български език за 5. клас на издателство „БГ Учебник“. Той е разработен по новата учебна програма, утвърдена със Заповед № РД 09-1857 от 17.12.2015 г. на министъра на образованието и науката, и включва още:

В таблиците синтезирано и прегледно е представен най-важният учебен материал за петокласниците: видове морфеми, морфемен анализ, глаголни времена, спрежение на глагола, лично и притежателно местоимение, части на изречението и др.

Включени са и много практически съвети, които помагат на учениците. Значително място е отделено и на правописните правила, които са свързани с изучавания езиков материал и са придружени от разяснения и съвети за прилагането им.

Видео клиповете включват 24 видео урока с материала по български език за 5. клас по новата програма. Те са чудесно допълнение към стандартния учебник и целта им е учениците да усвоят по-лесно материала, представяйки го по един по-интересен и разбираем начин. За по-голяма автентичност текстовете за създадени от практикуващ учител, а героите са озвучени от учениците.

Абонаментът за видео клиповете е за 12 месеца от датата на регистрация на индивидуалния код в платформата на „БГ Учебник“.

Нагоре