За нас

Мисия

Ние в БГ Учебник вярваме в потенциала за развитие на българските ученици, поощряваме желанието на техните родители да образоват децата си и подкрепяме българските учители в тази нелека задача. Нашата цел е да подпомагаме учениците, родителите и учителите в образователния процес. Съзнаваме, че учебниците са важна част от него и сме насочили усилията си към бързо и финансово изгодно осигуряване на учебна литература.


Подход в работата

БГ Учебник е специализирана компания, която е насочила дейността си основно в сферата на учебниците. Създадена през 2010 г., тя бързо се утвърди като водеща фирма в сектора и още през първата година отворихме голяма борса за учебници в София, която и до днес е може би най-голямата в страната. От самото начало работата ни е организирана с прецизна компютърна система, позволяваща бързо и надеждно обслужване. Служителите ни са компетентни и обучени млади хора, които освен продавачи, са и добри консултанти. Високото качество и конкурентните цени превърнаха БГ Учебник в желан партньор на хиляди ученици, родители и учители. Ценим високо мнението на нашите клиенти и сме се заели отговорно да съхраним тяхното доверие към нас.

"За нас не е важно дали сме добри, за нас е важно да сме най-добрите. Но съвършенството не е самоцел, то е способ, за да могат нашите клиенти да са винаги доволни." - Това е кредото, което е в основата на идейния замисъл на БГ Учебник.


Дейност

Стремейки се да предлагаме услуги от най-високо качество, работният процес при нас е съобразен изцяло с най-актуалните тенденции в търговията. В БГ Учебник се стремим да улесняваме нашите клиенти, като им предлагаме няколко варианта за покупка на учебници. Може да закупите необходимите Ви учебници и помагала както от най-близката ни книжарница или борса, така и от електронния ни магазин bguchebnik.com.