Absehen, ansehen... Was nun?

Наличен

Цена за нов:
9,60 лв.

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула

Помагалото Absehen, ansehen ... Was nun? е предназначено за напреднали в изучаването на немски език – нива B2 и C1 от Общата европейска езикова рамка, както за ученици, така и за студенти и преподаватели.

Absehen, ansehen ... Was nun? съдържа производните на 30 от най-често употребяваните силни и слаби глаголи в немския език. Всеки тренировъчен комплекс се състои от теоретична и практическа част. В теоретичната част са разгледани по-голяма част от значе­нията на глаголите, а практическата част предлага разнообразни по вид упражнения с глаголите, както и с техни производни съществителни.

Absehen, ansehen ... Was nun? е подходящо както за работа в час, така и за самостоятелна подготовка. Отговорите на упражненията са поместени в отделно книжно тяло.

Absehen, ansehen ... Was nun? може да се използва за различни цели. Изучаващите немски език могат да се подготвят за различни видове изпити: зрелостни и кандидатстудентски изпити по немски език, изпити за немска диплома, както и за различни конкурси и олимпиади.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.