Атлас по география и икономика за 11 и 12 клас

Наличен

Цена за нов:
5,76 лв.

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула
Обединеният атлас по география и икономика за 11 и 12 клас е ориентиран към тези ученици, които изучават предмета като част от своята профилирана подготовка, или към онези ученици, които просто искат да разширят познанията си по география. В обем от 106 карти е поместена актуализирана и придружена с графики и схеми информация, която онагледява заложения в учебния план теоретичен материал. Съдържанието е поделено в 8 раздела, в които са разгледани геополитиката и геоикономиката, глобализацията и демографското развитие, тенденциите в световното стопанство през съвременността, природните ресурси, спецификата и разнообразието на регионите в света, а специално за географията на България са отделени 39 карти. Картографираната информация в атласа обогатява подготовката на учениците, предоставяйки им възможност да анализират и оценяват географската и икономическа ситуация в национален и глобален план.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.