Българска граматика за матурата, 11-12 клас и кандидат-студенти

Наличен

Цена за нов:
8,00 лв.

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула
Учебното помагало „Българска граматика за матура“ съдържа над 1900 тестови задачи от основните раздели на българската граматика, които подпомагат подготовката на учениците от 11 и 12 клас за текущ контрол на усвоените знания по време на учебните часове, за държавния зрелостен изпит, който им предстои, както и за кандидатстудентските изпити на различни университети в страната. Основните правила в граматиката са обобщени и онагледени чрез 80 практически упражнения, придружаващи всеки разглеждан раздел. Синтаксис, морфология, фонетика, лексикология, аналитично четене и основни литературни понятия са застъпени в тестовите въпроси, като правилните отговори са поместени в специално приложение, заедно с критерии за оценка, което улеснява самоподготовката на зрелостниците. Учебното помагало предоставя необходимия инструментариум от знания и има потенциала да се превърне в стабилна основа, върху която да се изградят добри резултати.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.