Българската литература от Христо Смирненски до Димитър Талев

Наличен

Цена за нов:
5,40 лв.

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула
Стремежът на изданието е да подпомогне подготовката по българска литература на зрелостниците и кандидат-студентите за явяване на матура и за полагане на приемни изпити в различни университети. Авторите от българската литература – Христо Смирненски, Гео Милев, Атанас Далчев, Елисавета Багряна, Йордан Йовков, Никола Вапцаров, Димитър Димов и Димитър Талев – са включени в изданието, като за всяка изучавана тяхна творба е предложена примерна схема за интерпретация, която проследява анализа на заглавието, основните проблеми и мотиви в текста, темите, образите и идеите. Изданието, освен че развива умения за решаване на тестови задачи, задава модел как да се търсят междутекстови аналогии, как да се изгради текст с ясна аргументация по литературен проблем или по фрагмент от текст (както е в задача 41 от теста за матура) и задава теми за създаване на есе – умение, приложимо при кандидатстване във ВУЗ. Помагалото е предпоставка за усвояване на първостепенни знания за спецификата на художествената литература и за важни акценти от творбите на националните ни класически автори. Изданието има потенциала да се превърне в трамплин към отличен успех и достигане на високи резултати на изпитите.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.