Български език за 7. клас + прилoжение с тематични тестове (по новата програма)

Наличен

Цена за нов:
22,00 лв.
Описание на артикула

Учебник по български език, част от учебния комплект на издателство "БГ Учебник", който е разработен по новата учебна програма.

Комплектът включва още:

Темите в учебника са прегледно структурирани "на разтвор", т.е две страници урок за нови знания, две страници упражнения към него. Подтемите, основните понятия и правила, различните рубрики са обособени както графично, така и цветово - в карета, таблици, илюстрации и др. Предложените задачи са диференцирани по трудност и дават възможност за избор съобразно нивото и интересите на учениците. В края на учебника са поместени приложения и таблици, които систематизират и обобщават изучения материал, текстове за преразказ и речник на термините, използвани в урочните статии. Към учебника има безплатна притурка от 15 теста, следващи темите на уроците, и един по формата на НВО.

Към учебника има безплатно приложение с тестове.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.