Български език за 8. клас (по новата програма)

Наличен

Цена за нов:
9,00 лв.

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула

Учебникът по български език за 8. клас отговаря на новата учебна програма по български език за 8. клас по отношение на: вида, броя и формулировките на темите от учебното съдържание; последователността при представяне на темите от учебното съдържание; съотношението между уроците за нови знания, уроците за упражнение, уроците за преговор и обобщение, уроците за проверка и оценка на знанията и уменията.

В зависимост от заложените в програмата теми и свързаните с тях очаквани резултати учебният материал е разпределен в шест раздела.

Урочните разработки в учебника са разположени на четири последователни разтвора. Учебната информация е структурирана еднотипно, което позволява учители и ученици бързо и лесно да се ориентират в нея и безпроблемно да откриват необходимите си езикови факти, особености и закономерности.

Учебникът съдържа цялостни текстове за анализ, с които започва всяка урочна разработка. Откъсите от художествени творби и текстовете с разнообразна практическа информация са подбрани така, че да отговарят на потребностите, възможностите и интересите на осмокласниците и да развиват тяхната функционална грамотност. Учебникът дава възможност да се работи ефективно върху следните по-важни процеси:

  • разбиране на информацията;
  • осмисляне на информацията;
  • използване (т.е. прилагане) на информацията за постигане на конкретна прагматична цел.

Където е необходимо, лингвистичната информация е поднесена с помощта на схеми, таблици и чертежи.

Учебникът предлага упражнения за разпознаване, анализ, редактиране и създаване на изрази (думи, изречения, текстове), които са подредени така, че да градират познавателната дейност на осмокласниците по трудност, да създават оптимални условия осмислените теоретични сведения да бъдат системно и планомерно прилагани в речевата практика.

Всяка урочна разработка завършва с 2 задачи за домашна работа и с 8 тестови задачи със структуриран отговор, предназначени за контрол, оценка и самооценка на наученото по време на урока.

В края на всеки раздел има обобщителни упражнения и два варианта на тест със задачи, които имат структурирани отговори, за проверка и оценка на знанията и уменията, овладени чрез обучението върху уроците от раздела.

Учебникът завършва с упражнения за годишен преговор, чиято функция е да подпомогне учениците чрез много практически дейности с езика да си припомнят по-важните моменти от учебното съдържание и да обогатят уменията си да използват нормативно-правилно и стилистично-целесъобразно българския език.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.