/ Новини / „БГ Учебник“ е онлайн

„БГ Учебник“ е онлайн

bguchebnik-2016
bgUchebnik на 01.09.2016 - 23:43 в Новини, Събития

С какво свързвате началото на учебната година? С първия училищен звънец, с тържественото откриване или с ходенето по борси в търсене на по-евтини учебници и пособия? През 2012 г. създадохме сайта bguchebnik.com, за да улесним учениците и техните родители именно в набавянето им. Поръчвайки чрез онлайн платформата на фирмата, си спестявате досадното обхождане на книжарници и борси и в същото време имате достъп до голям асортимент: всички учебници и помагала от 1. до 12. клас, учебници за студенти, помагала за детските градини, чуждоезикови и специализирани учебници, карти, табла, книги за лятното четене, детски и тийнейджърски книги, помагала за външното оценяване след 4. и 7. клас, за матурите и за кандидат-студентите. Всички те са разпределени по категории, което улеснява намирането им.

Доставката на поръчаните пособия е бърза и евтина. Подробна информация за нея може да се намери в сайта. От помощ е и разделът с отговори на въпроси, които потребителите често си задават.

Фирмата е единствената, предлагаща възможност за онлайн пазаруване на употребявани учебници. Така много семейства, включително живеещите в малки населени места, могат да спестят от разходите за училище.

До края на лятото в страницата ще бъде добавен нов раздел – „Ученически пособия“, в който могат да се намерят останалите неща, нужни на един ученик: тетрадки, пишещи средства, раници, несесери и много други.

1 Публикувай коментар
Оцени тази публикация

Изпратете коментара

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 Коментар
  • 04.09.2019

    Търся учебници по български език и литература по новата програма.

    С.Тодорова
    Отговор