/ Новини / БГ Учебник подпомогна издаването на учебен комплект за интегриране на знанията за християнството за ученици в 1 клас

БГ Учебник подпомогна издаването на учебен комплект за интегриране на знанията за християнството за ученици в 1 клас

postsIMG-03
bgUchebnik на 11.02.2014 - 0:33 в Новини, Образование, Учебници

БГ Учебник подпомогна издаването на второто преработено издание на учебното помагало по български език и литература, роден край и час на класа за интегриране на знанието за християнството в 1 клас, издавано от „Двери на православието“ (www.dveri.bg).

Учебният комплект включва пособие за учителя със специално разработена учебна програма, интегрирана с учебната програма по БЕЛ, роден край и час на класа в 1 клас, 12 разработени урока върху главните християнски празници и светци, празнувани у нас, методически указания за учителя, работни листове за учениците и мултимедиен диск с презентации на уроците и приложения.

Учебното помагало е дело от авторски екип в състав: д-р Полина Спирова, Златина Каравълчева, Цветомира Антонова и консултантите проф. д-р Мариана Стефанова и проф. д-р Иван Желев. Дизайнер е доц. Кристина Борисова.

Издателите държат да разпространяват помагалото безплатно, поради което след изчерпването на първия тираж, БГ Учебник им съдейства да отпечатат втори тираж от 1000 помагала за учителите, 1000 мултимедийни диска и 2000 комплекта работни листове за учениците, като финансира изданието. По този начин учителите и учениците ще продължат да получават безплатно учебния комплект.

От 10 март 2014 г. всички учители, които желаят да използват помагалото, могат да се свържат с авторите на учебния комплект или да го поръчат напълно безплатно в нашия сайт bguchebnik.com

 

0 Публикувай коментар
Оцени тази публикация

Изпратете коментара

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *