Campus 4, ниво C1 - Учебник по френски език

Наличен

Цена за нов:
24,00 лв.
Цена употребяван:
16,80 лв.
Описание на артикула

Учебникът - Съдържа 12 урока, всеки от които е разделен на няколко тематични секции, включващи четене с разбиране, слушане с разбиране, упражнения за говорене и писане. Обучаващите се са активната страна при четене и писане, слушане и говорене. Социокултурен раздел - запознаващ обучаващите с обичаите, начина на живот и културата на Франция; Преговорен раздел - за проверка на степента на усвояване на граматиката и лексиката, взети в урока; Аудио уроци за развиване на уменията за слушане и разбиране на автентична френска реч; Портфолио – секция за самооценка и анализ на постигнатите резултати. Учебната тетрадка подпомага самоподготовката на учащия с допълнителни упражнения по всяка тема. Има за цел преговор на знанията и затвърждаване на уменията придобити от наученото от учебника и по време на час.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.