Четене с разбиране за 4 клас по формата PISA (по старата програма)

Не е налично

Нов: няма в наличност

Описание на артикула
Това помагало е отговарящо на формата на международното изследване PISA. Целта му е да подсили развитието на способността на учениците от 4 клас да извличат полезна информация от текстове, схеми, карти и т.н. Задачите и тестовете към текстовете са така направени, да могат учениците да развиват и използват уменията си да извличат информация и да боравят с нея. Помагалото съдържа текстове, които са смислово групирани в 23 теми, като след всяка тематична цялост следват задачите и тестовите въпроси. Текстовете в помагалото са разновидни по стил и жанр. Използвана е различна енциклопедична информация: - важни открития, значими за света на детето - текстове с любопитна информация за видовете животни - любознателни факти - биографии - текстове с историческо и географско съдържание В книгата има и подразделение за самооценка.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.