Club@dos, ниво А2 - Учебник по френски език

Наличен

Цена за нов:
24,90 лв.
Описание на артикула

Специално разработената за тийнейджъри и одобрената от МОН по новите учебни програми учебна система осигурява всичко необходимо за интересен час по френски и видими резултати. Системата е одобрена за 8. клас интензивно и 8.-9. клас разширено обучение със Заповед РД №09-3355/15.08.2017 г. Ефективна работа и незабавно прилагане на наученото осигуряват актуални теми, ориентирани към ежедневието и интересите на тийнейджърите, ясна структура и разнообразни упражнения, културни раздели, както и оригинални индивидуални и групови проекти. Концепцията на уроците осигурява достатъчно възможности за преговор на материала и развиване на четирите умения. Актуално, мотивиращо съдържание, което се напасва лесно към нуждите на всеки клас. Всяка подтема е представена на разтвор. Въвеждащият диалог представя новата лексика и граматика на урока, които се разглеждат подробно на следващите страници. Фокус върху развиването на уменията за общуване. Интересна информация за културата и ежедневието на френскоговорещите страни. Стимулиращи интереса на учениците групови и индивидуални проекти във всеки урок. Допълващи упражнения, обхващащи всички аспекти на новия граматичен и лексикален материал. Учебната тетрадка следва материала от уроците в учебника. Упражненията по лексика, граматика и фонетика са тясно свързани със задачите в учебника. Мотивиращи, ясно структурирани задачи, както и възможност за самооценка на компетентностите и следене на напредъка. 

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.