Децата с трудности в ученето – Предучилищна и начална училищна възраст

 • Тип: нов
 • Кат.№: 320605
 • Издателство: Даниела Убенова
 • ISBN номер: 9789547911082
 • Страници: 224
 • Година: 2004

Наличен

Цена:
7,80 лв.
Поръчай
Описание на артикула

Книгата е предназначена за широк кръг преподаватели, студенти и родители. В нея са разгледани актуални проблеми, свързани с обучението и възпитанието на деца с трудности в ученето. Назовавайки техните училищни затруднения, авторът разглежда и извежда нови методически подходи и форми на работа, въздействие и взаимодействие с тях.

Да разбираме и обичаме децата такива, каквито са – така нашата помощ ще достигне до тях.

                Силвия Цветкова

 

Всеки родител иска детето му да успява. Всеки педагог иска учениците му да се справят максимално добре. Това е една от значимите насоки на учителския дълг, призвание и утвърждение. Трудно би се намерил преподавател в начален курс, който не се е сблъсквал с проблемите на децата, които трудно успяват в училище. За тях се пише и говори в теоретичното пространство, с тях се провеждат емпирични изследвания, като група са тълкувани спрямо „чуждите стандарти”. До момента няма обаче цялостно изследване, което да категоризира отделните подгрупи в общия хетерогенен състав.

 

Книгата Децата с трудности в ученето представя теоретични схващания от различни школи в света за обяснение и тълкуване на едноименния феномен. Знанията за психомоторното, когнитивното, личностното, социалното и емоционалното развитие на децата без особености в развитието от предходната – предучилищна и начална училищна възраст, са базисът за извършване на анализи и коментари, свързани с проведено проучване. Резултатите, представени в книгата, доказват комплексния характер на трудностите в ученето, независимо от възрастовата степен, етническата самоопределеност и полова принадлежност. Коментиран е и въпросът за оптимизиране на професионалните умения за приобщаване, подпомагане и стимулиране на индивидуалните потенциали на децата с трудности в обучението.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

 • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
 • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
 • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
 • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
 • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.