Entre Dos Mundos - Учебник по испански език за 9 клас

  • Кат.№: G170376
  • Издателство: Просвета
  • Автори: Ирина Аламанова, Мариана Манолова
  • ISBN номер: 978-954-012-454-4
  • Страници: 176
  • Година: 2011

В наличност

Цена за нов:
29,00 лв.

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула

Новият учебен комплект на издателство „Просвета“ за 9. клас по испански език „Entre dos mundos“ е продължение на „Encuentros“ – системата по испански език за 8. клас интензивно обучение, одобрен от МОМН. Съобразен ие с програмата за 9. клас интензивно обучение и със спецификата на чуждоезиковото обучение в контекста на българската образователна система. Системата „Entre dos mundos“ се състои от учебник, работна тетрадка и книга за учителя на аудиодиск, която съдържа всички текстове и песни за слушане.

Учебникът е разработен в съответствие с утвърдената от МОМН учебна програма по испански език за 9. клас и е ориентиран последователно към принципите на Общата европейска езикова рамка. Учебният материал е организиран в 16 тематични модула. Всеки модул е ясно структуриран и цели развиване на езиковите знания и умения. Овладяването и усъвършенстването на слушането, четенето, говоренето и писането се осъществява в комуникативни ситуации, близки до реалните. Учебните материали разширяват знанията за испаноезичния свят в различните му аспекти. Водеща функция имат хронологията и поетапното опознаване на културата на Латинска Америка и Испания. Използваните автентични текстове са интересни и мотивиращи за учениците. Усвоените понятийни и социокултурни знания и речеви умения от различни тематични области могат да бъдат прилагани и в учебната дейност, и в реални всекидневни ситуации. Лексикалните и граматическите задачи разширяват и систематизират знанията на учениците с цел коректна употреба на езиковите структури на по-високо ниво. Подборът на продуктивните задачи е насочен към създаване на умения за структуриране на различни типове писмени и устни текстове и на съобразен с комуникативната ситуация изказ.
Работната тетрадка съдържа разнообразни задачи и упражнения за повторение и задълбочаване на лексическия и граматическия материал.

 

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.