Физика и астрономия за 7 клас

В наличност

Цена за нов:
18,67 лв.

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула

Учебното съдържание е структурирано в 33 теми за нови знания, 5 лабораторни упражнения, 4 теми, посветени на систематизация и обобщение, а на решаването на задачи е отделен един урок и тестови задачи в края на всеки от четирите раздела.
Освен конкретното учебно съдържание, отговарящо на програмата по физика и астрономия за този клас, авторите предлагат и допълнителен материал за разширяване на знанията, разположен или в дясната половина на конкретната страница от урока, или в дайджести, намерили място след всеки от разделите. Илюстрациите са тясно свързани с основния текст, като го допълват и допринасят за по-лесното му възприемане.  
При преработката са взети предвид конструктивните предложения на рецензенти и учители. В тестовeте е включена и задача със свободен отговор. Много илюстрации са подменени с по-добри. Особено внимание е отделено на преформулирането на някои определения на физични величини, явления и закони, за да се  постигне по-голяма достъпност и да се улесни възприемането им от учениците.
В електронния учебник по физика и астрономия са разработени допълнителни въпроси за затвърждаване и разширяване на знанията по всяка тема. Предложени са много интерактивни задачи и богат илюстративен материал. Най-същественото обаче е, че на учителя са на разположение над 20 видеозаписа на опити, които невинаги е възможно да бъдат изпълнени в училище поради липса на материална база. Учениците ще видят не просто на чертеж, а в действие свързването на консуматори на електричество, ще се убедят във верността на закона на Ом, ще проследят пътя на светлинния лъч при пречупване и отражение и много други. Това помага да разберат и запомнят явленията и законите.

Учебникът е съобразен с новите правила за правопис и пунктуация.

 

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.