Христоматия за държавен зрелостен изпит по български език и литература (по старата програма)

Наличен

Цена за нов:
14,00 лв.

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула
Помагалото „Христоматия за държавен зрелостен изпит по български език и литература“ съдържа всички литературни произведения (без обемната белетристика – романите „Под игото“,“Тютюн“ и „Железният светилник“), включени в програмата за матура по предмета. В първите страници на христоматията практично е поместен пълният текст на утвърдената от МОН „Учебно-изпитна програма за държавния зрелостен изпит по български език и литература“, което помага на учениците да се ориентират към важните акценти, върху които трябва да наблегнат. В съдържанието са поместени произведения на Христо Ботев, Иван Вазов, Алеко Константинов, Пенчо Славейков, Пейо Яворов, Елин Пелин, Димчо Дебелянов, Христо Смирненски, Гео Милев, Атанас Далчев, Елисавета Багряна, Йордан Йовков и Никола Вапцаров. Запознавайки се с текстовете, зрелостниците ще имат шанса да вникнат в спецификата на времето, да се запознаят с особеностите на героите и обстановката, да разнищят проблематиката и да изведат онези изводи от творбите, които ще им бъдат от полза както при явяването на матура и конкурсни изпити, така и при различни житейски ситуации, в които литературната култура е от значение.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.